Facebook oldalunk

Hírlevél

Látogató számláló

0
0
2
2
0
6
0

Fórum

Nincsenek témák!

Árak

A Varga Vendégház szállás árai, foglalás feltételei

A vendégház Olaszfalu – Felsőperében található, 10 fő+6 fő (alsószint) + 6 fő (felsőszint) férőhelyes.

 Szállás árak

A teljes vendégház:

Minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén:

1 – 14 fő részére 84.000 Ft/éj + további személyek  5.000 Ft/fő/éj.

1 éjszakás tartózkodás esetén:

1 – 14 fő részére: 105.000 Ft/ éj + további személyek  6.000 Ft/fő/éj

+ Idegenforgalmi adó: 360 Ft/fő/éj (18 év felett)

Kiemelt időszakban, ünnepnapokon ( húsvét, karácsony, szilveszter) a minimum tartózkodás 3 éjszaka egyedi árajánlat alapján. Kérje e-mailben illetve telefonon.

Az ár magában foglalja a teljes ház és udvar kizárólagos használatát, a víz- és áramfogyasztást, a fűtési szezonban a fűtés költségét illetve a szobák végtakarítást (konyha, udvar takarítását nem tartalmazza az ár).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Érdeklődését telefonon vagy e-mailben várjuk, de ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a későbbi  félreértések elkerülése érdekében.

Telefon: Törökné Ringl Krisztina – 06/70/776-2172

Facebook - messenger: Ringl Krisztina

Email: krisztinaringl@gmail.com

 Egyéb fontos tudnivalók:

 A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő szállásdíj 50 százalékát megkaptuk előlegként és azt e-mailben visszaigazoljuk. Az előleg megfizetése banki átutalással vagy készpénzben történik.

Foglalásuk időpontjának megtervezésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az előleget 14 napon belüli lemondás vagy időpont módosítás esetén csak akkor fizetjük vissza, ha az időpontot újra értékesíteni tudjuk.

Kaució fizetése mindenki számára kötelező.  Szobánként 5.000 Ft, egész ház foglalása esetén 50.000 Ft. Erre azért van szükség, mert ha elhagyják a kulcsot, távirányítót vagy kár keletkezik a berendezésekben vagy az ingatlanban, plusz takarítási költségek lépnek fel, akkor ennek összegét a kaucióból vonjuk le. Abban az esetben ha károkozás nem történt az érkezéskor fizetett kaució távozáskor visszafizetésre kerül.
 
Vendégházunkat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. Érkezéskor kérjük, hogy a bejelentkező lapot töltsék ki, a személyigazolvány és lakcímkártya alapján kötelezően regisztrálnunk kell a vendégeket. 

Az utolsó napon legkésőbb 10:00 óráig kérjük a házat elhagyni.Amennyiben 10:00 óráig Vendégeink nem jelentkeznek ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat. Abban az esetben, ha aznap nem érkezik vendég megbeszélés alapján későbbi távozás is lehetséges.

További szolgáltatásaink díj ellenében:

- dézsafürdő 30.000 Ft/felfűtés. 

- bográcsozáshoz fa : 3.000 Ft

- kandalló felfűtése/napi használata: 5.000 Ft/nap
 
Kérjük a továbbiakban  a házirend pontos elolvasását is.

Foglalásukkal Vendégeink elfogadják Házirendünket és kötelezik magukat az abban leírtak betartására.

 

Honlap készítés